YAŞLIKLIK ETKİLERİNİ GECİKTİRMEK MÜMKÜN MÜ?

YAŞLIKLIK ETKİLERİNİ GECİKTİRMEK MÜMKÜN MÜ?

Yaşlanma Karşıtı Kremlerle Yaşlılık Etkilerinin Önüne Geçilmesi Mümkün mü?

Yaşlanma etkilerini geciktirmek ya da en aza indirmek için çok sayıda yöntem bulunuyor. Bu konuda hızlı bir sonuç almak isteyenler cerrahi müdahalelere başvururken tıbbi müdahaleyi tercih etmeyenler ise bu konuda özel olarak formüle edilmiş kremleri tercih ediyorlar. Ancak anti agining kremlerin gerçekten etkili olup olmadığı konusu merak uyandırıyor. 

Bu yazımızda “Yaşlanma karşıtı kremlerle yaşlılık etkilerinin önüne geçilmesi mümkün mü?” sorusunun cevabını bulacağız.

Hadi gelin bu çok merak edilen sorunun yanıtını birlikte öğrenelim.

 

Yaşlanma Karşıtı Kremlerle Yaşlılık Etkilerinin Önüne Geçilmesi Mümkün mü?

Anti aging Nedir?

Anti aging terimi genellikle yaşlanmanın neden olduğu fiziksel ve biyolojik değişikliklerin görünümünü azaltmayı veya geciktirmeyi amaçlayan ürün veya tedaviyi denir.

Sadece yaşlılık belirtilerini en aza indirmekle kalmayıp yaşam kalitesini de artıran anti aging yani yaşlanma karşıtı kremler, cilt sağlığını koruma, yaşlanma belirtilerini azaltma, vücut fonksiyonlarını sürdürme ve yaşlanmanın getirdiği sağlık sorunlarıyla başa çıkma amacını da gütmektedir.

Losyon, krem, tonik formunda satışa sunulan antiaging ürünler, vitamin ve mineral içeriklerine sahiptir. Hyalüronik asit bakımından da oldukça zengin olan bu ürünler hücre yenilenmesine yardımcı olmaktadır. 

Anti aging Nedir?

Yaşlanma Karşıtı kremler Hangi Sorumlara Karşı Geliştirilmiştir?

Anti aging kremler, cilt yaşlanmasının belirtilerini hafifletmeye ve cilt sağlığını korumaya yardımcı olmak için geliştirilmişlerdir.

Bunların yanı sıra anti aging kremlerin fayda sağladığı diğer konular ise şunlardır: 

1-    Kırışıklıkları ve İnce Çizgileri Azaltma: 

Anti aging ürünler, özellikle yüz bölgesindeki kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olurlar. 

Anti aging kremlerin içeriğinde bulunan aktif bileşenler, cildin nem dengesini korur, kolajen üretimini destekler ve cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir.


              2- Cilt Tonunu Eşitleme: 

Anti aging kremler, içeriklerindeki; pigmentasyon düzeltilmesi ve cilt lekelerinin azaltılması için kullanılan bileşenler sayesinde, cilt tonunun eşitlenmesinde fayda sağlarlar.

3-    Cilt Elastikiyetini Artırma:

 Yaşlanma ile birlikte cilt sıkılığı azalabilir. Anti aging ürünler, cildin görünümünü düzenler ve cilt sıkılığını artırmaya yardımcı olur. 

4-    Nem Dengesi Sağlama: 

Cilt problemlerinin en temel nedeni, nem kaybıdır. Dolayısıyla nem kaybı, cilt yaşlanmasının da belirtilerini tetiklemektedir. Anti aging ürünler, cildin nem dengesini korur.

5-    Cilt Yenilemesini Destekleme

Bazı anti aging ürünler, cilt hücrelerinin yenilenme sürecini desteklemeye yardımcı olurlar.  Bu sayede daha genç ve canlı bir cilt görünümü elde etmek mümkündür. 

Buna ek olarak cilt hasarını azaltmaya da yardımcı olur, kızarıklık ve tahriş gibi sorunları azaltabilirler.

 

Anti Aging Kremler Hangi Bölgelerde Kullanılır?

Anti-aging kremler genellikle yüz, boyun, el ve kol gibi bölgelerde kullanılır. 

Bu bölgeler cilt yaşlanmasının belirtilerinin en sık görüldüğü yerlerdir

Vücudun genç görünümünü korumak için her bölge için özel olarak geliştirilen anti aging kremi kullanmak önerilmektedir.

 

BNB’den Genç Görünümlü Eller için ANTI AGE HAND CREAM

BNB’den Genç Görünümlü Eller için ANTI AGE HAND CREAM

 

Eller, estetik yapılamayan tek organımızdır. Dolayısıyla nem desteği sağlamak büyük önem taşımaktadır. Hem estetik yapılamaması hem de çok fazla dış etkenlere maruz kalması ellerimizin çabuk yaşlılık belirtisi göstermesine sebebiyet vermektedir.

 

BNB Anti Age El Kremi, cildi yüksek oranda nemlendirerek sıkılaştırır ve ellerdeki yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır.

BNB Yaşlanma Karşıtı El Kremi içeriğinde, yaşlanma karşıtı etkileri ile bilinen doğal antioksidan koenzim, Q10 Jojoba yağı, susam yağı ve E vitamini bulunmaktadır.

Zengin içeriği ile cilt tarafından kolayca emilen BNB Anti Age El Kremi, sıkılaştırıcı etkisi ile ellere yeniden elastikiyet kazandırmaya yardımcı olur. 


Anti aging ürünlerin olumlu etkilerini en iyi şekilde gözlemlemek için cilt tipine uygun ürünleri seçmek ve bu ürünleri de düzenli olarak kullanmak gerekmektedir.

Ayrıca, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek, iyi beslenmek, yeterli su içmek, düzenli egzersiz yapmak ve sigara gibi zararlı alışkanlıklardan kaçınmak da cilt yaşlanmasını geciktirmeye yardımcı olabilir. 

El, ayak, vücut bakımı konusunda daha fazla bilgi almak için sayfamızı ziyaret edebilir, merak ettiğiniz tüm sorular için Papila Kozmetik instagram hesabından bize ulaşabilirsiniz.

6blqf4orab|0020379685DC|Icerikler|Aciklama|DA1FE366-43CE-49D9-9812-35260D5F9D5C
Bu Yazıyı Paylaş